Regulamentul Intern al Forumului


 

Distribuiţi | 
 WhitePoint 
avatar
Mesaj Subiect: Regulamentul Intern al Forumului   Sam Mai 15, 2010 9:07 am
Odata ce v-ati inregistrat pe acest forum, inseamna ca ati citit tot regulamentul intern al comunitatii Our-Time.Biz si sunteti de acord cu el. • Orice link postat catre alt site / forum / blog in zona necorespunzatoare sau postat ca mesaj de spam la inceput este interzis. Puteti sa va faceti o Promovare la un forum / site / blog doar in zona corespunzatoare din forum. In caz ca va inregistrati si incepeti la primele mesaje cu spam veti avea contul banat permanent , dar va vom mai da o sansa sa incepeti din nou , dar daca si a doua oara veti incepe cu spam veti avea ban pe ip.


 • Nu acceptam sub nici o forma limbajul de messenger, iar cine va folosii limbaj de messenger pe forum, la 3 advertismente de limbaj de messenger va avea ban pe cont timp de 2-3 zile depinde cat de multe cuvinte a scris. In caz ca membrul banat va intra iar pe forum din cauza ca are contul vechi banat , pe langa ca vor fi ambele conturi banate permanent , va primii si ban pe ip.


 • Orice membru ce este racist sau injura pe forum, nu va primii nici un advertisment, pentru ca va primii ban de la 1 saptamana la 3 saptamani, depinde de cat de rea a fost injuratura. Dupa ce primeste ban intre 1 si 3 saptamani de la un membru din staff, acel mesaj va fi editat de membrul X din staff ce-i da ban si va fi trimis in cosul de gunoi sub forma unui topic acel mesaj.


 • Nu acceptam sa faceti dublu-post in o perioda mai mica de 24h. Dublu post = postarea unui mesaj dupa altul in acelasi subiect (topic) fara ca alt membru sa raspunda intre cele 2 mesaje. Este permis doar daca au trecut 24h. La 2 sanctiuni de dublu-post se acorda +1 warn.


 • Cand faceti un post la un topic sau cand creati un topic aveti voie maxim sa folositi 5 smilies-uri (emoticoane) , pentru ca nu cred ca are cineva chef sa citeasca un mesaj plin cu emoticoane. La 2 abateri primiti +1 warn.


 • Cand creati un topic , va rugam sa faceti un titlu cat mai explicit problemeii dumnevoastra (in caz ca topicul este in zona Ajutor/Intrebarii nu postati topicuri gen 'ajutor', 'help', 'ce fac', etc) . Daca nu faceti un titlu la topic cat mai explicit un membru din staff va va anunta ca de la mesajul postat de el/ea veti avea timp 48h pentru a schimba titlul topicului prin butonul edit sau topicul dvs. va ajunge direct in cosul de gunoi.


 • Nu abuzati de codurile Html, BBCode si Css. Orice cod aveti de pus sunteti rugati sa puneti intre aceste 2 tagg-uri :
  Cod:
  [code]text[/code]
  pentru ca subiectul sa se incarce cat mai repede posibil.


 • Nu aveti voie sa puneti materiale ilegal pe forum gen pornografia, hacking-ul sau piratajul sunt interzise si se pedepseste cu ban permament pe cont.


 • In toate topicurile , sunteti rugati sa nu abuzati de subiect si sa nu faceti off-topic adica sa nu abateti de la subiectul X.


 • In mesajele dumnevoastra sunteti obligati sa postati un comentariu (sau mesaj) cu un minim de 3 cuvinte. La 2 advertizari un membru staff sa va da +1 warn.


 • La avatare si semnaturii nu aveti voie sa postati orice link sau imagine cu redirectionare spre un link , se pedepseste cu 3 zile ban pe cont + avatar si/sau semnatura stearsa.


 • Sunteti rugati sa nu folositi bold-ul si culorile in mesajele dumnevoastra, pentru ca nu vrem sa fie un forum prea colorat, asa ca bold-ul si culorile sunt folosite de membrii staff DOAR pentru a modera.


 • Nu abuzati de Mesageria Privata pentru a face SPAM , se pedepsete cu ban permanent.


 • Nu cereti ajutor prin MP (mesageria privata) pentru ca nu va va ajuta nimeni, mai ales ca un administrator poate vedea TOATE mesajele ce se trimit prin mesageria privata. Am creat tocmai pentru acest motiv zona Ajutor/Intrebari, unde acolo se ofera ajutorul.
Acest regulament poate fi modificat oricand fara a va anunta, asa ca vizitati-l saptamanal.

Regulament scris de IonutGraphics pe data de 15.05.2010 la ora 12.06 Romania.
Copyright (C) 2009-2010 Our-Time.Biz Incorporation


 WhitePoint 
avatar
Mesaj Subiect: Re: Regulamentul Intern al Forumului   Dum Iun 06, 2010 9:49 am
Regulamentul a fost trimis intr-o pagina html click si acest topic va fi trimis in cosul de gunoi!

WhitePoint!
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Arhiva forumului-
Refresh
 
 
 
Recomandam:

Descarca Mozilla Fire Fox !Pentru o vizualizare mai buna va rugam sa folositi mozilla firefox.

Poti descarca mozilla firefox de aicea: Click aici !

Parteneri:

1. Link
2. Link
3. Link
4. Link
5. Link
6. Link
7. Link
8. Link
9. Link
10. Link
Video: Mia Martina - Latin Moon.

 
Copyright:  Tema creata de catre: RoLe[x]  
Back to top!