GTA IV


 

Distribuiţi | 
 WizKiD 
avatar
Mesaj Subiect: GTA IV   Mar Iun 01, 2010 12:46 pm
Grand Theft Auto IV (uneori prescurtat GTA IV sau GTA 4) este un joc video non-linear de acţiune-aventură dezvoltat de către Rockstar North. Este al nouălea titlu din seria Grand Theft Auto şi primul din a patra generaţie a acesteia. Grand Theft Auto IV a fost lansat in toată lumea (cu excepţia Japoniei) pe data de 29 aprilie 2008 atât pentru PlayStation 3 cât şi pentru Xbox 360. Pe PC jocul s-a lansat pe data de 2 Decembrie 2008 în America, iar pe 3 Decembrie 2008 în Europa şi în restul lumii.

Acţiunea are loc în Liberty City, un oras inspirat din New York, si urmăreşte povestea lui Niko Bellic, un veteran supravieţuitor al Razboiului Bosniei sosit in Statele Unite ale Americii in căutarea "visului american" numai pentru a-şi găsi vărul, care l-a minţit în legătură cu bogăţiile care aveau să îl aştepte. Modul Multiplayer a;Grand Theft Auto IV conţine cincisprezece stiluri diferite de joc.

Guinness World Records a confirmat că jocul Grand Theft Auto IV a devenit cel mai bine vândut produs din lume, depăşind vânzările celui mai bine vândut film, joc sau carte care deţinea recordul pana atunci. Asta dupa ce doar in prima zi dupa lansarea GTA IV in 29 aprilie 2008 s-au vandut peste 3,6 milioane de exemplare in intreaga lume care au generat incasari de 310 milioane de dolari. În prima săptamănă de la lansarea lui GTA IV incasările au depasit 500 de milioane de dolari.

Prin comparaţie, cel mai bine vândut joc video de până la GTA IV a fost Halo 3, produs de Microsoft, care a generat 170 de milioane de dolari în prima zi de la lansare. GTA IV a devansat totodată, şi cel mai bine vandut film, Spiderman 3 care în prima zi de rulare în cinematografe a avut încasări de 60 de milioane de dolari, dar şi cea mai rapid vândută carte: Harry Potter & the Deathly Hallows care a avut încasări de 220 de milioane de dolari in primele 24 de ore de la lansare.
 FirstTime 
avatar
Mesaj Subiect: Re: GTA IV   Mar Iun 01, 2010 4:15 pm
Frumoasa prezentare, bravo.
 Dark 
avatar
Mesaj Subiect: Re: GTA IV   Vin Iun 04, 2010 4:45 am
bravo imi place cum te descurci pe forum faci prezentari frumoase si bine explicate pai nu am ce sa zic decat felicitari 25 854
 FirstTime 
avatar
Mesaj Subiect: Re: GTA IV   Sam Iun 05, 2010 7:18 pm
Cred ca verb-ul a face la trecut (facea) acest membru a fost banat pentru nerespectarea regulamentului.
 WhitePoint 
avatar
Mesaj Subiect: Re: GTA IV   Sam Iun 05, 2010 9:02 pm
darkfaycker a scris:
bravo imi place cum te descurci pe forum faci prezentari frumoase si bine explicate pai nu am ce sa zic decat felicitari 25 854

ai mare dreptate darkfaycker , sincer chiar imi pare rau pentru banarea acestui membru, dar el vroia admin si cum ca nu i-am dat a inceput cu spam, imi pare rau ca a trebuit sa intervin la asta, asta e.

PS: Topicul ramane aici!
 Vizitato 

Mesaj Subiect: Re: GTA IV   Vin Iul 23, 2010 5:35 pm
Topicul asta are trebuie sa mearga la cos. Aceasta prezentare a fost copiata de pe internet.
 FirstTime 
avatar
Mesaj Subiect: Re: GTA IV   Vin Iul 23, 2010 5:42 pm
ndrEy nu conteaza ca a fost copiata de pe internet cat timp nu detine o reclama nu prea conteaza, sau nici nu a fost copiata de pe al forum.
 Vizitato 

Mesaj Subiect: Re: GTA IV   Vin Iul 23, 2010 5:47 pm
Eu cred ca exista drepturi de autor. Si acest continut a fost copiat daca nu ma insel chiar de pe site-ul oficial RO.
 Continut sponsorizat 

Mesaj Subiect: Re: GTA IV   
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Arhiva forumului-
Refresh
 
 
 
Recomandam:

Descarca Mozilla Fire Fox !Pentru o vizualizare mai buna va rugam sa folositi mozilla firefox.

Poti descarca mozilla firefox de aicea: Click aici !

Parteneri:

1. Link
2. Link
3. Link
4. Link
5. Link
6. Link
7. Link
8. Link
9. Link
10. Link
Video: Mia Martina - Latin Moon.

 
Copyright:  Tema creata de catre: RoLe[x]  
Back to top!